Mama

Mama's Stories

Mama-s-stories.blogspot.com

mamas_stories@yahoo.gr

Η Ομάδα μας

Mama's Stories
Διαχειριστής του Project :   E-mail: mamas_stories@yahoo.gr  
Βλάχου Βαρβάρα
Διαχειριστής   E-mail: varvara.blachou@gmail.com  

Η σπασμένη τσουλήθρα στη παιδική χαρά της γειτονιάς μας

2015-08-09 23:24

Σήμερα το απόγευμα, με το σύζυγο μου Δημήτρη και τη κόρη μας Χαριτίνη-Δέσποινα απόφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στη παιδική χαρά της γειτονιάς μας.Κάθε απόγευμα πάμε τη μικρή σε κάποια παιδική χαρά αλλά σήμερα είπαμε να πάμε στη γειτονιά μας.. Είχαμε μέρες να πάμε και πολύ φοβάμαι οτι δε θα ξαναπάμε!

Γενικά οι παιδικές χαρές της πόλης μας (Ελευσίνα) είναι απεριποίητες, γεμάτες σκουπίδια, σπασμένα γυαλιά, χόρτα, δέντρα με μεγάλα κλαδιά και φυσικά σπασμένες κούνιες, τσουλήθρες κτλ.

Κάποιες απο τις φθορές είναι ασήμαντες, κάποιες όμως είναι επικύνδινες. Στη δική μας λοιπόν παιδική χαρά κάποιοι θεώρησαν σωστό να σπάσουν το πλαινό ξύλο που προστατεύει τα μικρότερα παιδάκια να μη πέσουν στο κενό. Απορώ με τη λογική αυτού που το έκανε και πόσο ικανοποιήθηκε με το κατόρθωμα του. Δε θα τον κατηγορήσω, απλά λυπάμαι πάρα πολύ που το παιδί μας σήμερα το απόγευμα δεν ευχαριστήθηκε παιχνίδι και εμείς δεν ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας.

Φυσικά αυτή η φθορά δε θα αντικατασταθεί απο το Δήμο και θα υπάρξουν κι'άλλες.

Εγώ πάντως εύχομαι να μην υπάρξει άλλη φθορά και σύντομα οι παιδικες χαρές και τα πάρκα να μπορούν να φιλόξενήσουν παιδάκια για παιχνίδι και χαλάρωση.

Σας δείχνω και μερικές φώτο με τη σπασμένη τσουλήθρα.